Karcsi triplát írjátok be előre # Atalanta v Milan

Úriemberek, hát szóval ránk virradt ez a december szépen gyönyörűségesen, be is lepett minket a hó, de majdnem nyakig, ha nem olvadna annyira. Csak egy pár nap az ünnepekig, és annyi minden van, hogy csuhajja, agyporkoronghúzódásos vizsga meg egy jó kis, nem is kis utazás, ide-oda csámborgások a hegyekbe, meg van, hogy a harmadik karácsonyi vásárból érek csak haza. És akkor ehhez képest nekünk itt van ez a szeretett AC Milan futballcsapat, annyi minden széppel megörvendeztető mostanában, hogy nyílván széjjel vagyok agyig motiválva, hogy órákig bugázzam a háttéradatokat plusz majd persze a meccsre is üljek le időben, vigyem haza a céges gépet, és csiholjak elő valami kalóz sztrímet, amivel majd csak jól rábaszok egyszer (remélem azért nem). Most mit mondjak, tudom, hogy ez olyan, mint amikor a csöves veri magát, hogy de fasza gyerek, hogy ő megmondja, hogy piára kell, na ennek mintájára én is elmondom, hogy a hajtás után, hacsak a kummantoló urak nem váltják meg a világot, nagyjából zérus szakmai érték fog lenni található.

Atalanta. Sok jó nem jut róluk eszembe, mindenféle kollektív megkúródás égett be róluk a banter érában, utána meg javarészt azért csapjuk őket. Talán a középkor hivatalos végét is jelenti az a szinte napra pontosan 4 éve történt kikúrt 5-0. Azóta inkább ütjük őket, ami azért jó, persze ettől még sokkal szimpatikusabbak nem lettek, úgy mint az odamondogató zsebhitler radioaktív bio szendvicsautomata, sztrítfúdfaszfúd Gászperóni mester sem. A többi nagyágyú javarészt kikopott már, egyedül Muriel tartja magát a kezdőben, az a széparcú szimpatikus fiatalember. Hol van már Dúvad Zapata vagy Ivan Iljics?

Van viszont Karcsika. Károly bácsi nem tudom, mikor lesz belőle, az öregről én igenis el tudtam képzelni, hogy a tökfőzelék meg fasírozott után lekapja a 10 körméről Irma nénit, aztán csak úgy porzanak a macskák, Szerénke meg asszem Lukrécia, ahogy az öreg rugdossa az ágy végét. A mi Karcsink viszont egyelőre nem ilyen, az is igaz, hogy nem a szocializmusban nőtt fel, innen megmondom, hogy nem volt katona se, ki se tudna nyitna a fogával egy löncshúst. NB löncshús van ennek a fasza helyén, az is biztos. Mondjuk lőtt már egy gólt a szezonban, ez kapással eggyel több, mint amennyit nálunk tavaly egész évben. Annyi triplát tippeltünk neki tavaly is, hogy nincs az a kurvaélet, hogy ne vonzzuk be.

Nincsenek amúgy jó formában pondróék, 3-0 szopacs Torinó 1-től, előtte otthon 1-2 a kukásoktól, előtte 1-1 Udinében, előtte 1-2 otthon a kisebbik milánóiaktól, és még októberben verték 3-0-ra a Zempolit. Nem egy veretes eredménysor. Elég sok sérültjük is van egyébként, úgy mint Vasmacska, Gipsy City, Ebihal Túró, Douwe Egberts Paloma, illetve Tolómérő.

Nálunk ugye az van, hogy Pisti ne basszál fel + ne legyen már több sérült, és már jók is vagyunk.

Meg kéne töcskölni ezeket a kék retkeket egyébként, egyrészt érzésből, másrészt a barátságra való tekintettel, harmadrészt meg a tabella miatt is, mert ingyen továbbra sem osztanak BL-helyet. Persze itt van a szokásos cigánykodás az Újkastély miatt, pedig jó eséllyel már nekünk is le van ott főve a Paloma. (Szkórba gyertek, csokérók!!!) Rafa nem lesz a kezdőben jó eséllyel, de akár be is állhat, a belső védők közül hárman még mindig nem bevethetőek. Sporttárs, Fókapor, P* szintén nem lesznek.

Miki a kapuban, legyen jó. Theo pöcskommandózik Zsuzsival, áldásom erre a fura frigyre. Bal szélen kábós Flóri, jobbon Capitano. De az is lehet, hogy Simics Jr debütál. A középpályán lesz Lófaszgyík, lesz Rénsztéjk (amúgy fain és most mennyire ünnepi!!!), lesz Törpe Banán. A Fantacalcio amúgy feltolja Rubént, én is amúgy feltolnék egy jó nagy vastag Lófaszcsíkot a hazaiaknak, ezzel egyet is tudunk érteni. A fekete Suso, a Demokrácia Őrzője majd a széleken kavarják a világpolitikát, Zsírosról meg menjen be valahogy.

Szerintem ilyen kilenc óra magasságában rá fogok nézni a szent kummantmezőre, nagyjából a számosság alapján már sejthető lesz, hogy mi van. De lehet, hogy hamarabb is. Holnap este hat óra egyébként az ütemes menetrend.

Gyertek majd, forzázzatok ki egy nagy sült kacsát vagy legalább egy zsíros kenyeret!!!