Torokra húzzuk a farkast # Milan v Roma

Az a jó benne, hogy ingyér van, és beletrafál a témába. Azaz kutya plusz hamvas bőrű, hajzuhatagos mentáltréner, pont mint Pista. Klaudia Lorenc műalkotása.

 

Pajtások, itt a nagy nap, kupatavasz, nemzetközi porond, kupanegyeddöntő!!!A régi nagy hagyományokhoz méltóan belterjes talján párharc, ha emlékeztek még a ’90-es évekre, akkor ilyenekből tele volt a padlás, főleg az ezüstösebb kupasorozatokban. Nincs ez másként most sem, és azt is tudom erre mondani, hogy a helyünkön vagyunk, nem láttam , hova fértük volna be a keddi játéknapon. Akkora mák pedig nincs mindig a sorsolással, mint tavaly. A csapat erőtől duzzad, Pista radikálisan megfordította a szekérrudat, ez megmutatkozik az óriási

WWWWWWW

sorozatunkban és a közhangulatban is, aka hol vannak már azok a Pioli is on Rezsó hangvételű posztok?!

Hajtás után szerény körülmények között felskiccelünk egy nagy csodát.

Arról van szó, hogy az odavágók elég jól sikerültek eddig, a Rencit 3-mal, a Szlávp*nát 2-vel küldtük haza. Ez egy régi stílusú ereszkedő dallamvonalú magyar népdalt vázol fel, amely bár ívét tekintve nem tűnik annyira biztatónak, tekintve, hogy csak 1-gyel tömnénk meg a kutyusokat, ajánlom figyelmetekbe az ötfokú verziót — úgy mint, kutyakör, nyolcaddöntő, negyeddöntő, elődöntő, döntő, így azért már nem annyira rossz. Kiváló példái, gyöngyszemei a műfajnak a „Röpülj, páva, röpülj…”, ezzel elbúcsúztathatnánk a félprimadonna De Rossit a porondról, a „Megrakják a tüzet„, ez kifejezné azt a magas hőfokú mindent odaadást, amiről Pista mesélt tegnap a sajttájon, a „Megkötöm lovamat…”, amely egyfelől sejteti, hogy módosak vagyunk, hisz van lovunk, másfelől a kötés után biztosan beakasztás jön, a kérdés csak, hogy megfelelő helyre menjen a teleszkóp, és ez a mai este bizony a bestialitás irányába viszi el a meseszekeret, de hát ettől kerek a világ. Vannak még ezek, de szerintem most őket hagyjuk a picsába:

Annyi bánat a szívemen…
Bús a kis gerlice madár…

Ez viszont nem rossz, mert benne van a mercato előszele is, és mindenki tudja, hogy a Béreslegény nem csak a szekeret rakta meg jól, hanem valami egészen mást is.

Az elődöntőre maradna a Kúzen elleni kiszenvedett tizipárbajos nulla gólos felülmúlás, az összekötõ láncszemet az ereszkedõ és a zsoltár típusú dallamok között a  „Szivárvány havasán…” szolgáltathatná, egyben felvázolva Dublin ormait, másfelől a Pool ellen jövendölt fináléban a zsoltárok biztosan nem jönnek majd rosszul.

Rátérve a vendégekre, mióta elénekelték a siratót a portugál edzőpápa karrierje felett — Jaj, jaj, jaj, jaj, kedves bátyám…— A Vidróczki híres nyáját valósággal feltámasztotta De Rossi, és a kutyaszar 1,45 pont/bajnoki átlagra (20 meccs alatt) rátett egy 11 körből álló sorozatot 2,33 ppm-mel, ami bizony minden tiszteletet megérdemel.

Jó erőkből álló gárda ez a Roma, nem szabad őket lebecsülnünk, viszont ezzel együtt is ennek a mostani Milannak bizony domináznia kell az este!!!

És ami a legfontosabb, a Diavoli blog történetében először élő kummanttárral közvetítjük a mérkőzést budapesti stúdiónkból, Balage, bb és harkness kolléga fognak óriási futamokat leírni, szókratészi magasságokba emelkedni, és megállapítani, hogy ha bemegy, akkor gól. Mindeközben tüzes thai masszőrlányok fogják őket D-s kelyheikkel és libahájjal simogatni, de ezt sajnos nem fogjátok látni, mert erre sajnos nincs elég sávszélesség a városban!!! Gyertek majd mindenképp, csatlakozzatok, élvezzük ki együtt a korszerű, modern, kummantolói szakértést a legélebben járó audiominőség kíséretében!!! Ha Madonnának jó volt az a stúdió, akkor egyszer nekünk is belefér!!!

Itt megy majd a szamba:

https://www.youtube.com/channel/UCqTT6FQEM1cYdFRPduZr1lA

Kezdővel meg hasonló gyakorlati témákkal majd a megszokott keretek között foglalkozunk. Zsuzsi el van tiltva, ennyire emlékszem.

Milan 5-0 Roma (Zsiru 5)

Gyertek majd, forzázzunk együtt!!!