Giornata 32/ Sassulo vs Ac Milan/ Óriási mélytorok

És hogy kinek, na, az majd kiderül. Van ugyanis ez a meccs ma délután egyik kedvenc ellenfelünkhöz a Sassulohoz utazik szeretett csapatunk és Pioli.

Igen úgy néz ki ez lesz

A Sassulo idén kimondottan gyengén teljesít, már a másodosztály kellemes légköre kezdi belengeni a Mapei Stadiont és környékét. Az eddig összeharácsolt 25 pont nem túl sok ellenben viszont elég kevés. Nem is jár érte csak a 19 hely. De még így is sikerülhet bőven a bennmaradás mivel a 15 helyen tanyázó Udinese is csak három pontra van tőlük. Viszont azt nagyon remélem, hogy itt most nem ellenünk kezdik meg a nagy feltámadást pláne a Csütörtöki lekváros bukta után. Ami biztos a meccsel kapcsolatban kedvenc Berardink ezt most kihagyja egy jóféle Achilles-ín szakadás miatt illetve nem csak ezt, hanem a szezon hátralévő részét valamint az Európa Bajnokságot is. Így belegondolva talán már az a bennmaradás sem lesz olyan egyszerű. Tudom nehéz, de mindenki most lélekben készüljön fel arra az esetre is, ha netalán a következő szezonban nem tudunk játszani ezzel a remek kis brigáddal. Maximum a Coppában de az meg ugye kit érdekel? Szóval ezt most mindenképpen meg kell tekinteni nehogy valakinek a hiányt esetleg jövőre másodosztályos striem keresgélésével keljen enyhíteni.

Viszont nem csak egy csapat lesz a pályán jó esetben. Szóval Milan, na, igen. Itt már kicsit nehezebb mit írni pláne a Csütörtöki mókázás után. Ami ésszerű lenne az a rotálás erre a meccsre. Készülvén a Római kirándulásra. Viszont mivel ezt mi általában figyelmen kívül hagyjuk így érkezhet a gála kezdő, vagy ha mégsem akkor majd a 60 perctől jöhet Rafa és Giroud pontot menteni.  A sérült lista meglepően vékony mindössze Kalulu és Pobega van kényszer pihenőn. Illetve Maignan csatlakozott még a sérültekhez tegnap. Így pedig tényleg minden adott lehet némi pihentetésre. Meglátjuk, mit gondol erről a mister.

Ezt pedig az AI gondolja rólunk . 

https://suno.com/song/1d5a6410-b6ff-42c2-baff-8fb123caee3f

A várható kezdőt meg sem merem tippelni itt majd, remélem a mindig éber Turbo a segítségemre tud sietni megint.

Tipp: Sassulo 3-3 Milan (Adli 2x, Gabbia 2x)