Torkon fostak minket # Sassuolo 3-3 Milan

Gencraft rajzolta, csak Nektek!

Pajtások, a poszt Okaforott, ugyanis alessio kolléga nemcsak, hogy megmondta előre, hogy óriási szénbánya baleset lesz, a nem éppen triviális eredményt is telibe találta. Nem tudom, alessio, hogy miért basztál így ki velünk, mit vétettünk, tényleg pont most baszki, amikor a 30 fokos áprilisban támolygunk, mint Szék a kezdőkörben. Szerintem mindent meg lehet beszélni, mindenre van emberi és korrekt megoldás, az nem úgy van, hogy szerinted mi mind köcsögök vagyunk, és akkor nyugodtan széjjel szopathatsz mindenkit!!!

Alessio, úgy érzem, beszélnünk kell!!!

Ezt is

Aki arra számít, hogy ezt ki fogom elemezni, az biztosan nem ismer. Ez akkora kavalkád, mint Hérodotosznál a görög-perzsa háborúk, vagy a népvándorlás kora Bíborbanszületett Konstantin lapjain. Aki ennyi ingerre vágyik, az fogja magát, utazzon el Fesztre, ott van a Szeri körkép!!! Úgyis jó idő van. Még holnap. Nekem ez parasztvakítás, ilyeneknek én nem ülök fel.

Ez is onnan jött

Szóval, akkor az úgy van, hogy bár becsvágyó és feltörekvő blog vagyunk, sajnos az nem fér bele, hogy a teljes közönség minden évben trófeákat ünnepelhessen. Dolgozunk rajta, de jelen feltételek között ez irreális elvárás. Éppen ezért, annyi belefér, hogy nem sokan, de legalább egy valakinek jó legyen a törzsgárdából! Mosolyúrnak szerintem kurva jó lesz!!!  A Madonninán ünnepelni a scudettót, mi az, hogy a scudettót, a második csillagot!!! Azért ez egy óriási pillanat, még akkor is, hogy ha egy ember felhőtlen öröme mellett az összes többinek kifordul a bele. De mivel Mosolyúr nagyon jó arc (még annál is jobb) biztosan nem szeretné, amint a kutyaevő, gyíkszívű, puhatestű hitetlen végbélkúp ünneplése teljes nyomorba dönt mindenkit. Ezért meg fog rajtunk könyörülni, egészen biztos!!! Megnézem, még ott mehetett volna el a dolog, ha alessio írja a harangot, de szerencsére nem ő írja!!!   

Berardi

Egyébként meg, a 3-3 még jó is, a Stef-féle trükkládából előkerülhetett volna még a 4-2, az 5-2 és a 4-3 is, egyik sem ide. Mivel a meccs teljesen tét nélkül ment, és jövő csütörtökön bizony szorítani fog a tanga, ez a mai így előre egy ott rohadjon meg kategória volt. Elnézést mindenkitől, akinek nem szóltak! Egy olyan kedélyes átmozgatás. Amolyan „gyere kicsi, sportoljunk egyet, de hozhatod a sört is” jelleggel! Célját elérte a történet, mindenki lehetőséget kapott, aki csak sportolni akart, azok is, akik már benne járnak a korban, és elég nekik egy kis nyújtás, vagy ha teszem azt, mozogni csak úgy már nem akarnak, de ha picsán kell rúgni az abajgó kutyát, akkor azért az még kellő motivációt jelent a karszékből való felkecmergéshez. 

Ez már Open AI

Jut eszembe, a hétvégén Sárváron voltunk, egész napos kutyagolás — arborétum, ilyenek — este azzal szembesülünk, hogy a szálláson vasolvasztó hőség van, valósággal tüzel a radiátor. Akár fát lehetne vágni a hátamon, de ez már nekem is sok volt, felhívtam Istvánt — az egybeesés a véletlen játéka — mi van, mi a terv ezzel a pokol tüzével. Aszongya Ausztriából (!!!) jöttek vendégek, az alsó szintre, és beizzították a fűtést, mert otthon trópusi körülmények között tartják az öthónapos trónörököst. Jó, nem teljesen trópusi, de 28 fokon, ami viszont azt jelentette, hogy nálunk a felső szinten már olvadt a kilincs, és persze hogy a bánatosba lehetne kimérni azt a 28 fokot??? Most nyilván ez szinte mindenkinek óriási WTF, jól van, nagyon sajnálunk, látszik, hogy sok volt ez neked, de ha már meggárgyultál, akkor add át a helyed egy kompetens kollégádnak, aki majd jól kielemzi, hogy készítette le Defrel a 3. gól előtt!!!

Meglepő, de ez is

De nem!!!  Egy valaki, és ez most kivételesen, és pont nem Mosolyúr, igenis tudni fogja, mire utalok azzal, amikor azt mondom, hogy ma is felültetett valaki a rezsóra a sógoroktól!!!

Mesterek, legyen elég ebből ennyi, ha valami vizsgaeredményre vagy döntésre, bármi fontosra vártok, szerintem tippeltessétek meg az alessióval!!!

Csütörtök este legyen éles a célzóvíz, én sajnos nem leszek (leszek, csak nem lesz lehetőségem meccset nézni), majd forzázzátok ki azt az elődöntőt Rómában!!!