°36 Giornata: Milan – Cagliari / Letudni a kötelezőt

Már csak 3 forduló van hátra, ennyire rég vártam egy szezon végét – gondolom mindenki szombat esti programjába be van karikázva már hetek óta ez a Cagliari elleni szuperrangangadó. A játékosokon is látszik az utóbbi fordulókban, hogy gyakorlatilag teljesen kicsekkoltak, a szurkolók is elégedetlenek, a vezetőség tétova volt az edzőkérdést illetően most meg kapkod össze-vissza, úgyhogy hozok egy kis bizonyosságot ebbe az időszakban egy rendkívül minimális és unalmas beharangozóval. Olvasás helyett inkább hallgassátok krasnaja és bb kollégák úttörő podcastjét, ha már a csapat nem tudott megújulni idén, mi mindent megpróbáltunk.

Nem igazán tudom, mit is írjak ebbe a beharangozóba, gyakorlatilag engem már minimálisan sem hoz lázba a mai meccs, szomorú, de hosszú szezon volt ez, több mélyponttal mint csúcsponttal, úgyhogy ki is égtem belőle – amin a jövőbeli bizonytalanságok sem segítenek jelenleg, mert ami az edzőkérdés körül megy, az teljes bohózat, és azt mutatja, hogy semmit nem tanult a vezetőség a korábbiakból (Ibrát is beleértve, elég ijesztő hírek is kijöttek, hogy ő kiket favorizálhat). De majd lesz valami, Conceição nagyon jó választás lenne, meg úgy tűnik minden adott is lenne hozzá, tehát a logikus következtetés egy edzett Milan fantól az, hogy biztosan nem fogjuk megszerezni.

Na de a meccs, jön a még kiesés ellen menekülő Cagliari, február közepe óta elég jól, szépen kimásztak az utolsó helyekről, behoztak egy döntetlent még az Inter ellen is, egész jól nyomják. De csak 3 ponttal vannak a 18. hely előtt, az meg mindannyiunk érdeke lenne, hogy a gyűlölt Sassuolo-Udinese duó kézenfogva essen ki.

Mi 6 meccse nyeretlenek vagyunk amúgy, ha nagyon akarunk valamit tétet találni, akkor az egyik az, hogy ezt a borzasztó sorozatot illene megtörni. A másik meg persze a második hely bebiztosítása, hatalmas versenyt futunk a rabruhásokkal, hogy ki tud nagyobb balfasz lenni, valahogy ők annyira behúzták a féket, hogy ha matematikailag nem is, gyakorlatilag egy győzelemmel meg is lenne a dobogó második foka. A kezdő valami szokásos lesz, Turbo hozza majd kummantokban, estig pedig pörgessétek le a podcastet mindenképpen!