Egyszer csak véget ért a mókás félszezon # Milan v Crotone

Urak, bizony, már lement a fele ennek is, hálistennek. Sőt, ha ezen túl vagyunk, akkor két hétig békén leszünk, pihenni fog a bolhacirkusz. Hogy eljuthassunk ehhez a csodálatos állapothoz, a zseniális Crotone állja útunkat. A legutóbbi hat hazai bajnokinkon ötön nem lőttünk gólt, az ellenfél 7/5-nél jár, mindent összevetve, szóval igazi futballünnepre van kilátás. És persze közben folyik a mercato, de most lényegesen megfontoltabbak vagyunk, mint 2017 nyarán. Hajtás után rövid helyzetkép. 

Előbb-utóbb azért kénytelen lesznek elszámolni az urak, ki mit csinált, hogyan sáfárkodott a neki szentelt bizalommal,  mit tett be a közösbe. Nem állunk jól.  Tavalyhoz képest sem. Egy évvel ezelőtt volt egy ingatag tulajdonosi helyzetünk – ez most is megvan. Volt egy levitézlett vezetőségünk, ebben sincs hiba. Volt egy alulteljesítő, szétkutyázott keretünk . ez sem változott. És persze egy erősen megkérdőjelezett státuszú edzőnk.  Nagy kérdés, a pénz ront-e vagy javít a helyzeten.

 A Crotone botrányoasan rossz, de a babona kervéérrt  nem fogom virtuálisan megverni őket. Hátha nyerünk, de 3 esélyes lesz a méta, még ha nem is momdanám , akkor is.

Probabile: Giggio -. Calabria, Bonuccio, Romagnoli, RR – Kessie, Montolivo, Bonavenrura – Borini, Cutrone, Suso

Reméljük a legjobbakat. További szép estét! 🙂