Szánalmas pöcsmadár!!! # Genoa 1-2 Milan

Valaki vigye már ki a kalitkáját!!! 

Hölgyek-Urak, tegnap este szülinapoztunk öreganyámmal, utána fokolatlan pálinkával huszonegyeztünk, ennek folytán kezem-lábam meglétének is bőven örültem – annak sem kevésbé, hogy szerencsésen elkerülte mindenféle méltatlan jelenet a családi asztalt – meccsnézésre vagy az események elemi szintű követésére viszont esély sem mutatkozott. A srácok viszont jó arcok voltak, és mindent leírtak nekem a hari alatt, plusz nem kíméltem magam, és megnéztem nemcsak a nyolcperces összefoglalót, hanem még magát az eseményt is benyomtam, de az első 3 perc után rájöttem, hogy ez most nem hiányzik az életemből. Hajtás után a szánalom 52 árnyalata.

A tizihez még nem túl rövidlátó a jó öreg Pepe

Olyan csodálatos Szerkesztőgárdánk van, hogy egészen idáig nem is kellett meccsposztot írjak a szezonban. Én már teljesen arra voltam ráállva, hogy mire sorra kerülök, már nem kell kerülgessem ezt a nyomorult bohócot. És pedig de!!! Még mindig nem hiszem el, tényleg idehozták ezt a szerencsétlen faszt???!!! Hitler megnyerte a világháborút, Ceaușescu Budapest díszpolgára, betemették a Balatont, curryvel főzzük a gulyást???!!! 

Elnézést, de ezt muszáj volt

Ezután a gátlástalanul modortalan merénylet után egy kicsit lehiggadva, lehet erről egyáltalán értelmesen beszélni? Van bármi értelme megpróbálni mederbe terelni ezt az elemi erejű foslavinát? Mivel ártunk magunknak kevesebbet? Ahogy ez most kinéz, az egyszerűen komolyanvehetetlen. Minden nívót alulmúl. Csávót megkérdik meccs után, arra sem emlékszik már, ki kivel volt. Én már úgy ülök le a sztrím elé, hogy akkor most röhögünk egy jót a többiekkel, és széttoljuk a kommentmezőt hülyeségekkel, én ezt így tudom kezelni. Vagy kezdjük el kivesézni, hogy miért lehettünk emberelőnyben is gyengébbek a kiesőhelyen álló, hullafos Griffeknél? Inkább kimegyek az istálló mögé, és kiszemezgetem a meg nem emésztett magokat a lószarból, ahhoz több kedvem van. 

Ez az ember már nem tud futballozni

Nem szeretnénk jobban belemenni a játékosok értékelésébe, mert akkor utánuk Bigliáról is mondanom kéne valamit. Két hét szünettel ajándékozott meg minket a Jóisten. Valamiért viszont odafentről nem hatnak oda. Sajnos az van, hogy Boban is csak addig volt elemében, amíg tét nélkül kritizálhatta a kései Berlusconi-korszak elfuserált döntéseit, meg hát A Capitano, akármekkora legenda meg vezér is volt a pályán, az új szerepéhez ez sajnos önmagában kevés. Azt már kár is leírni, hogy még Gattát sem sírhatjuk vissza, mert sikerült vele is összekülönbözni, ha igazak a híresztelések. Pedig…  Ha Andrea Zoli kigombolt inge ultimate kínos, akkor erre már tényleg nincsenek szavak. Úgyhogy pihenjetek, méregtelenítsetek, aztán vergődhetünk majd tovább a szokásos módon 🙂