Megcsúszva, de na # Parma 1-3 Milan

Pajtások, a 96. percben is ér a győztes gól, lehet majd’ egy héttel később is öfit írni. Nyilván elég csicska, olyan, mintha a múlt havi Szabad Földet nyomnák a képedbe. Mindegy, ha nem tetszik, nem nyomom a képedbe, töröld fel vele a májkrémet, vagy vágd a kutya alá. A lényeg, hogy nyertünk, folytatódik a káprázatos idegenbeli szériánk, ilyen győzelmi arányokkal tényleg csak a belorusz területi bajnokságban találkozni. Pofás gólokat szereztünk, a Podravka-duó igazán kiélte magát a pármai sonka gyenge testében. Marcsi rigó is ihletve érezte magát, és feldobta még az estét egy Ibra-pirossal. Nehogy már egyszerű legyen, vakarózhattunk is, most akkor Csonti vagy Kocka fog-e vajon leszopatni. De megúsztuk egy Ga’golyóval, graziano, Pelle! Hajtás után kiderül, aláírja-e Dollár a pénzes papírt.

Betolta az Opelt

Ha egy gondolat csak a meccsről, teljesen indokolatlan és nevetséges módon vagyunk impotensek a San Siróban, ehhez képest meg ezek az idegenbeli, elvileg necces meccsek atom módon jönnek. Éveken keresztül az volt a mantra, hogy a tomboló tízezrek hatalmas elvárása, meg a követelőző szurkolósereg Napot eltakaró hömpölygése, minden rossz megmozdulást követő füttyszava meg fújolása fojtja meg ezeket a szegény srácokat. Ahha. Valszeg a kuzinok elbaszott karmája, nem tudok másra gondolni. Ők is akkor lettek sikeresek, amikor beálltak harmadik számú torinói csapatnak. Jó egészséget hozzá. Lényeg a lényeg, ott a Tardiniben igenis sikerült megtalálni a réset a pajzson, Ribi kicakkozta egészségesen a bal felsőt, Keszi elnök úrnak akcióból is ment, és a végén még Diogo is elDalót egy asszisztot. Legalább ott megy!!!  

Zsuzsi pakolta rendesen

És igen, Dollár. Billy bácsy elmondott mindent. Imádatom, tiszteletem, de na, nélküle is van Milan, pont olyan piros lesz, mint előtte. Nem mindenki szeretne klublegenda lenni. (Én szerettem volna, de nincs az a fehérorosz területi bajnokság, meg senkit nem érdekel.) Aki nem keresett soha kurva sok pénzt, azt hiszi, hogy annyi aztán már igazán legyen elég. De hát annál is van kétszer több, és ezt ő dönti el. Én azt mondom, azt a gusztustalan zsírdisznót tovább már ne hízlaljuk, csak azért se. Nem szabad teljesen elkurvulni, az egy kényelmetlen testtartás, higgyétek el. Jön majd nemsokára a Griff, nem tudom, mit írjak, hogy jó legyen. Várjanak meg otthon a fészekben, akkor biztos nyerünk!!! Addig is FORZA, olvtársak, kummantjánosok!!!