Háztartási kex # Milan 2-0 Benevento

Urak, Úrhölgyek, végre sikerült nyelnünk nyernünk a borzalmas katlanban. Mákunk volt az ellenféllel, eléggé langyos és szétesett banda benyomását keltették, Pippó, szeretünk, de akkor „Benevenuto, Serie B!„, úgyis ott tudtak igazán villogni, nekik az a Szuper Liga, még jót is tettünk velük. Nekünk meg akkor marad a Szopó Liga, még az sem növeli a kényelemérzetemet, hogy az ellenfelek is botladoznak, sajnos, ha rajtunk múlik valami, akkor abból ritkán sül ki bármi jó. Már előretekintünk, várnak minket Pirlo megvadult zebrái, csakúgy szétszedték a kiszebrákat a vasárnap, ajjaj, mekkora csapat az is!! Komoly eresztés lesz az ott. Node visszatekintünk egy picit hajtás után.

Felugrott, mint a kepernyő

Biztos azért vagyok kedvetlen, mert kényelmetlen egész napos home office-hoz a sörpad, főleg sör nélkül. Vagy lehet, hogy azért is, mert nem valami inspiráló a legénységünk mostanában. Valahogy már elvesztette a jelentőségét, mi történik a pályán. Pontosabban, a hogyan. Nem tudjuk megélni a pillanatot. Nehéz is lenne, egyik szemünkkel a tabellát sasoljuk, másikkal az átigazolási híreket pásztázzuk. A foca meg le van szarva. Kifogások, mentségek mindig lesznek, és biztos csak a hátfájás miatt nem tudok örvendezni annak, hogy annyi pontunk lesz, hogy 10 éve legutóbb. De hogy beszéljünk már egy kicsit a tárgyról is, túrópiac meccsen lenyomtuk a liga pofozógépeit. Oké. Nem kaptunk gólt, de lőhettünk volna még többet is, mint kettő. Lehet, köze van hozzá, hogy odaadtuk nekik a harmadik számú mezünket.

Ez viszont szép, még így is

Szeretitek a régi magyar szólásmondásokat? Én nagyon. Be is büntetek ide mindjárt ötöt a telhetetlenekről, vezeklés gyanánt:

  • Meg nem telik, mint a’ koldús táska.
  • Elég ebédgyére egy madárka, és egy borjucska.
  • Tepszi túrús lepény lukas fogát tölti.
  • Meg ölhedt a’ hasán nagy lapos tetűt.
  • Kinek sok zabálló Csötörtökje; annak sok hamvazó Szerdája, és bőttye.
  • Nehezen telik a’ vámos szekrény.

Ja, hogy 6 lett?? Egyétek :)Vasárnap este meg csak jut nekünk valami Torinóban. Legalább bontott tégla, hanyattesés, ebenguba, apjafasza, akármi. Pusszantás addig is!!!