Egy újabb gázolás # Milan v Genoa

Pajtások, ma este újabb epizódjához érkezik az alsópolcos ellenfelek ellen nagy sikerrel vívott hadjáratunk, a szétesettek szétesettjei közül is kiemelkedik a szétesett Genoa, amely bár már Ballardini alatt szétesett, Sheva alatt egyenesen elemeire hullott. Szóval simán szétesettebbek, mint mondjuk a fogatlan farkasok, a részeg gondolások, a Speciálba küldöm a Zolinak a börtönbe legyen szerencsés ezer évig, vagy éppen a plusvalenza bajnokság győztesei. És ez nagy szó. Cshoro még el is kapta a koreszt, már megint és újra, úgyhogy nem más, mint a jó öreg Tassotti lesz a legöregebb falkavezér griffkakas az estve. Olyan pletyik mennek egyébként, hogy 20 milcsi bánatpénz ütné Andrij és stábja markát egy könnyes és gyors búcsú esetén szóval azért hosszú távon biztosított lesz az a 2.8%-os tej, legalábbis neki. Rudi Garciát akarják amúgy hozni a helyére — pedig csak ki kéne nevezni pályaedzőnek Ballardinit, de csak egy hónap múlva, aztán pedig májusban kirúgni. Na de nem akarom megoldani a gondjukat — olgyák meg — hajtás után egy kis szétesett felvezetés.

Na szóval, mintha bár nagyon félve mond ilyet az ember megfelejtkezett volna rólunk a Balsors, és kezd újra megtelni az öltöző, és a menetrend is sokkal-sokkal élhetőbb, egy Venezia és egy Spezia között pont nem is árt egy jó Genoa, amolyan felkészülési mérkőzés az újra hadra fogható heróknak. Mit kívánhatna az egyszerű szurkoló állampolgár? Legyen jó, ne sérüljön meg senki, akinek pihennie kell, pihenjen, akinek formába kell rázódnia, fusson és rúgjon jó nagyokat a labdába. Ne csússzon el senki a jégen. Érjen haza mindenki időben. Kürtőskalács forró körtebefőttel, mittomén. Na de, aszonnya, Mikit jósolják a ketrecbe, pedig Sanyi is már meggyógyult. De lehet be kell talicskázni pár zsák szenet a kazánházba. Anulu megy ki a jobb szélére, férjen bele. Középen Zsuzsi (vivát!!!) és Gabika. A bal szélen meg nyilván Teofil. A középpályát Radó fogja leuralni, meg ott lesz azért Toncsi is, ha kell egy kis maszek. A támadókvartett komoly vérfrissítésen esik át: Széle, Kispál, Antal (!!!) és Zsír előttük.

Amonnan ismerem Sturarót, na ő most be is férne a rabruhások középpályájára, Badelj, na őt 2014-18 között nem tudtuk soha sem megszerezni két tál lencséért, Caicedo az valami Coccolino-szökevény lesz. Meg Újkapu. Pandevvel nem tudom mi van, ő asszem 2011-ben lőtt egy akkorát a Bayernnek, hogy azóta sem tudták felállítani a kaput. Azt ennyi.

Jó lesz, gyertek majd, forzázzunk egyet!!!

Tipp: Milan 5-0 Genoa (Sheva 5)