Növekvő nyomás # Milan v Cremonese

Pajtások, ez már egyszerűbb ebben a szezonban nem lesz, a sűrűség fojtogató, közben a fordulatszám esni látszik, amolyan tötyögős, és csak ritkán felpörgős. 7 nap 3 meccsel nagyon komoly erőpróba, ha már kettőn olyan eredményt érnénk el, amilyet szeretnénk, az se lenne kis dolog, de igazán akkor lennénk egyenesben, ha mindhármat hoznánk. Mindezt úgy, hogy ebben a versenyszámban egész évben gyengék vagyunk. Hajtás után nagyon röviden felvezetjük az elviekben legkönnyebb partit ebből a trióból.

Így a 33. fordulóban túl sok újdonságra már nem számíthatunk, tudjuk, kitől mire számíthatunk. Stef megpróbál tartalékolni, és nem minden puskaport ellőni most ebben a hétközi fordulóban. A csapat tartalékos lesz, kérdés, mit fogunk kezdeni ebben az összeállításban, meglesz-e az a mostanában bizony igen sokszor hiányzó átütő erő.

Ami fix, hogy MagicMike a kapuban, amit lehet, azt fogni fog, ez nem lehet kérdés. És sok dolga nem lesz majd várhatóan. Cafulu és Csáó fognak előtte takarítani, Davide és Theo lesz a két széle. Bence és Asterix játssza el a szuper mindenttudó középpályát. A támadószekció igazi belga csoki orgazmus, Szélessel, Károllyal, Origóval na meg egy jó Brahiminhóval. Igen, erősen felforgatott, igen, ebben bizony benne van a mocskos nagy 0-0 veszélye is. De Anti még mindig megmenthet. Vagy a gálakezdőből baj esetén becserélendő úrfiak. Stef a kihívást keresi itt is, és meg is találja, ha ma este nyerni akar.

A kremonaiak a tabellán nagyon gyengén állnak, a pályán viszont nem annyira vészes a helyzet, gyűjtögetnek pontokat, gólokat is szereznek, bár azt hallottam, Q senior jedi mester nem teszi tiszteletét a San Siróban, legalábbis ami a pályát illeti. A szinte tuti kisesés viszont akár felszabadultság-élményt is okozhat, úgy játszhatnak a címvédő ellen, hogy nincs vesztenivalójuk.

Nekünk meg, egyszeri kummantolóknak, marad a szokásos, a forzázás sose nem érhet véget! Ez a Milan mindig a legutolsó pillanatban éri el a céljait, sokszor már bukott helyzetből. Ez alapján még korai az izgalom, és most itt igazából idő előtti temetés fog következni. Meglátjuk. Azért a Károly-tripla megfogadása kincstári kötelesség!!!

Milan 3-0 Cremonese (Charles, De Ketelaere)