Föl köll nőni a föladathoz! BL2 Dortmund Milan

Jó estét, jó szurkolást a Kummanttársaknak! Ez a poszt most kellően ad hoc lesz, tekintve, hogy utolért valami dögrovás, 18:43kor láttam neki és 18:57 fejeztem be, de jelentem, a covid/influenza/bármi más felsőlégúti lófasz+láz mindvégig szurkolt bennem, hogy meglegyek. Mármint a poszttal.

Az a helyzet, hogy este BL 2. kör, Dortmund, és itt lenne az ideje Stefkovicsnak megvillantania valamit, mert a halálcsoportban tanyázunk és a halál neve nem AC Milan. Idén erős elvárás a csoportból való továbblépés annak fényében, hogy eddig a nagy meccsekre nem sikerült felszívni magunkat, az EL-be meg nem sok értelmét látom kizúgni. Ettől függetlenül nem lehetetlen, csak ehhez meg kéne csapni a németeket (meg a PSG Eindhovent legalább egyszer, meg az Újkastélyt idegenben, ha már a San Siroban Matri szelleme szállta meg a csatárainkat).

A Dortmund nincs szar formában, a spílereik is megvannak, Moukokot is hagyják még hamissal pályára lépni minden adott egy jó meccshez. Nálunk egymás után hullanak ki a középpályásaink, most épp RLC fáradt meg, tippre ma Rénszarvas megy az ügyeletre. A jó hír, hogy Pista kezd megtanulni rotálni, a rossz az, hogy a támadótrióhoz még nem mer hozzányúlni, pedig ezen a meccsen Zsír amúgy sem a legjobb választás, Okafor nagyobb zavart kelthetne a mozgékonyságával. Mindegy, cáfoljon rám a jósolt kezdő:  

Miki,

Dávidka, SzosziMó, Zsuzsa, Theo

Muszaka, Rénszarvas, Bodega

Puli, Zsír, Raffaello

Tipp: Dortmund – Milan 0:4 (Algopyrin, Forró Zuhany, Mézes Tea, Alvás)