Tort ül a banter # Monza 4-2 Milan

Pajtások, ez egy akkora nagy szar volt, de annyira teljes színspektrumos szivárvány is, hogy ebből egy óriási posztot lehetett volna írni. Nem írok, az a helyzet, nekem elég volt a banterből, az egy életszakasznak és tapasztalásnak megérte, és óriási dolog volt, most viszont már csak viszolygok tőle. No, mit lehet ezzel kezdeni, mit adott nekünk ez a meccs? Hajtás után belemélyedünk.

Pista és a kockázatkezelés

A Maestro vezethetne egy szétlopott, szétrabolt, szétcsalt, széthazudott takarékszövetkezetet, mondjuk a 90-es években. Alulmérte a Monza potenciálját, és erősen túlrotálta a kezdőt, ez egy. 0-1 után már persze nehezebb, nem tudom, spontán indíttatás, vagy taktikai mesterkurzus, de az elég erős volt, hogy Gabi felment az ellenfél kapuja elé, várni a felívelést, pedig semmi pontrúgás, meg 86. perc se, akkor még. Főleg, hogy a láthatóan zavart állapotban lévő Sziauramat hagyta magára. Ez legyen jó kettőnek. Utána bemutattunk 10 emberrel egy nagyon szépnek ható, de igazából semmire sem való, bazári picsarázós, tűzoltás jellegű feltámadást, és kiegyenlítettünk. Viszont, visszább állni most sem akaródzott, Szondi György módjára addig kaszabolunk, amíg van bennünk szusz. Mindennek eredője két hazai passzból egy tökéletes lövőhelyzet, senki által nem zavartatva, gól. Ez már három. Azt én tudom, hogy gólokból olcsó elemezni, de itt most nagyon alacsonyan van a léc.

Európa legfegyelmezetlenebb csapata

Ha Madrid-külső hentesnegyedét nem számítjuk. Nem gondolom, hogy ezt is túl kellene ragozni, magáért beszél. És ez messze nem csak Stefkó sara, a vezéregyéniségeink is inkább ösztönlények, és túl sokan nincsenek, és a vezetőség részéről sem látszik világos célkitűzés, stratégia, de azt gondolom már mindenki tudja, hogy ha jó lesz, akkor ki lesz belőle cashelve.

A rapper továbbra is néma

Annyira gyér ez a Széria, hogy simán belefért volna a piros lap, az odadobott első félidő, ha a liga elvileg legjobb képességű játékosa tud egyet villanni 45 perc alatt. Nem tudott, momentuma sem volt nagyon. Sokkal szürkébb, ámbátor annyival konzisztensebb usánkás barátja ezt meg tudta ugrani, ő a kanyarban sem volt. Néha azt érzem, ez az óriási tehetség csak agyonnyomja ezt a srácot. Meg ki tudja még mi. Lényeg a lényeg, ez ismét egy nulla volt.

A védelem továbbra is katasztrófa

A megmentőként várt GutenTag egy óriási betlit terített, főleg csak lábat talált, ha egyáltalán. De én is betettem volna a kezdőbe, kihagyás ide, kihagyás oda, mert Szék annyira borzalmasnak tűnt a kukások ellen. Gabi egyedül az ász, ha összeszedett egy kicsit is, akkor az nálunk már felfelé lóg ki. Tomori Zsuzsa és Kaldenecker Antal még mindig oldalvonalon túl, és ki tudja, milyen ihletett formában térnek majd vissza. Van még egy O1G-nk, aki a múltkor rákúrta a saját kapufánkra, úgyhogy Stefnél esélyesen elvágta magát 30 éves koráig. Ja, és közben Miki olyanokat beszed, mintha Sanyi lenne ott, de rosszabb napjain. Vannak bajok.

De legalább jót mentek a neveltjeink

Pessina gól, Hadnagy gól, győztes csapat tagjaiként. Karcsika most nem termelt a kanadaira, de így is jó passzban van. Cristante  végigjátszotta a meccset a kutyások tagjaként, ők is 3-0-ra nyertek. De Síró mondjuk mostanában nem játszik a Juventusban, sérülés miatt. Na jó, ez már viccnek is rossz volt.

Erőtől duzzadva várjuk a további megpróbáltatásokat!!!