Make Hurkasütő Liga Great Again # Rennes v Milan

Pajtások, ma kora este ismét pályára lépnek az aranylábú fijaink, ezúttal a méltán híres Napóleon Stadiumban, na nem a Sárköziben, hanem eggyel odébb. Nagy kérdés, hogy Macron lesz-e labda, de jó eséllyel gömbölyű. Az azért valószínű, hogy a helyiek nem fogják tudni megfordítani a párharcot, de Gaulle-t attól még szerezhetnek. Hiszen Hollwande már az a Deportivo? Vigyázzatok, mert a végén még Chrirash lesz belőle! És persze ne feledjük, kedvenc kopasz szabadbölcsészünk bármikor alkothat, de ha ezt is elbaszarintja, alighanem megfőzik a Fabergé-tojásait a Dóm előtt. Hajtás után nagyon röviden felvezetünk.

A kezdővel én majdnem teljesen egyetértek, tényleg csak annyi a bibi, hogy Zsírt nem jelölik. Ez több szempontból is baj:

  1. Érti a francia nyelvet, ki tudja hallgatni, ha a hazai belső védők valami undok tervet forralnának ellene.
  2. Azt is, hogy a kapus hogyan igazgatja a sorfalat a szabadoknál – esetünkben ez nagyon fontos!!
  3. Jóviccnek bűnhődnie kell, amiért kisiklatta a csapatot Manzárdban. Én leíratnám vele 2000-szer, hogy nem szabad még egyszer többet odaütni, libatollal, méghozzá.

Azt hiszem, háromgólos előnyből nehéz motiválni, főleg egy ilyen szerény képességű ellenféllel szemben. Viszont, nem léphetünk még egyszer ugyanabba a folyóba, mint majdnem napra pontosan 20 éve! Jó is, hogy ránézek, mert én úgy tudtam, hogy csak 3-0-ra kaptunk ki, nem pedig 4-0-ra.

Álljon itt a két kezdő, először a hazai:

Molina – Manuel Pablo, Jorge Andrade, Naybet, Romero – Sergio Gonzalez, Mauro Silva – Victor, Valerón, Luque – Pandiani.

És a mienk:

Dida – Cafú, Nesta, Maldini, Pancaro – Seedorf, Pirlo, Gattuso – Kaká – Shevchenko, Tomasson.

Nem lebecsülve a hazaiak érdemeit, ha a mieinkről könyv születik, akkor azt aranyporral hintett, szűzek vérébe mártott griffmadártollal lesz írva, táltosok hátából kicserzett pergamenbőrre, úgy, hogy a szerzetesek ujját betűnként eltörik. Na most, ha a hazaiak kapcsolatba kerülnek ezzel, akkor az egyetlen módozat az, hogy a Várkert Bazárba átszállítás közben a vonatkerekeket megtörlik azzal a Szabad Föld példánnyal, aminek a 27. oldal lap alján publikálják a portugál 2. totóeredményeit két hónap késéssel, de úgy, hogy csak az első három betűt írják ki a csapatok neveiből, és egyezés esetén még azt se.

Szóval, figyeljünk oda!!!

Kezdő: Turbó be fogja kummantolni a kezdés előtt, addig is a Szabad Földben.

Jó sztrímvadászatot majd, egyébként bravúrosan sikerült kideríteni, hogy a VIASAT 9 adni fogja a meccset, az egyetlen probléma, hogy a csatorna korlátozottan elérhető.

Rennie AntalCida 1-1 Milan (Gabika és Gabika)

FORZA MILAN!!!