Tészta is van, szósz is van # Milan v Bologna

A sajt meg majd lereszeli magát, mert az eredetileg ezen célra szánt szerszámmal egyéb foglalatosságokat űzünk. Hölgyek, Urak, még mindig nyúlik a rétestészta, a nagy talján nemzeti társasjáték most ott tart, hogy pont úgy állítják meg a zenét, hogy kettőt visszavehetünk a múlt héten eltékozolt háromból. És még ez is gyopár lenne, de hol vagyunk még ettől egyáltalán?! Vérkomolyan komolytalankodó kis klubunk háza táján is pezseg az élet, a futball az egyetlen dolog, melynek hiányát szenvedjük. Na majd most, hisz visszatér az előző nagy blogkedvenc cézár, meg még a merevedési zavaros bűzös bakkecske Szinyó allenátore is. Hajtás után elég a képeket megnézni.

Gyerevissza!!!

Az edzőcastingos örökzöldet offolnám, az viszont megkapó, éppen Fajsz lett a nép ellensége mai napság. Azt mondják, sokat jár az éjszakába. Azt is hallom, elkésik edzésről. Lehet és lehet. De hogy még akkor is több épkézláb megoldása lenne, mint a helyére most éppen betuszkolni készült higítós szőke, szipuarcú kamuargnak, ha sakálrészegen, magnóval a vállán lépne a pályára, az is biztos. Komolyan, kezdenek visszatérni a régi trash pengetések a fülembe. És ez bánt. Bánt, mert, bassza meg a kurtafarkú malac, idén nagyon sokáig egész másról szólt a sztori. El lehetett hinni, hogy megyünk valamiért. És ez akkor is igaz volt, amikor épp nem szaladt a szekér. És ez most eltörött. Van ugyan még halvány remény, de ez már nem tudna olyan lenni akkor sem, ha pont nekünk kiröfögné is a lelkét akár a világ összes disznaja. 

Ez tényleg ő amúgy?

Ha már kirinyáltuk magunkat, illő szemrevételezni a várható kezdőt. Giggio fix, ok. A múlt heti alázás utórezgéseként Alessio eltiltását tölti, helyette Vérmackó lesz a biztos pont a védelemben. Musacchio, na, ő is egy érdekes figura. RR csak simán semmilyen, Iggy viszont langyos limonádé lehet a jobboson, hacsak nem Contit össze tudják drótozni, bár ő sem mostanában váltotta meg a világot. A középső trió csemege lesz, a Ken herceg balján Aladdin, jobbján Luke Cage rohamozhat majd. És akkor itt jön a meglepi, Paquitó fel lesz tolva tízesbe, akkor jól van. Ötletnek ötlet, elsülhet akár jól is, csak ne úgy nézne ki a csávó, mintha 36 menetet tolt volna egyhuzamban Mayweatherrel, de már az elejétől. Előtte meg hadd szóljon a táskarádió alapon, ha már Anyák Napja, akkor legyen kövér az a lúd, egyszerre a pályán a Patika-Kotró Bt. Nekik és így kellene átmenteniük kis kommunánk megmaradt lelkesedését májusra. Nem érzek jót, de pont ezért fogunk nyerni. Dobjuk fel együtt a hétfő esténket egy jó Milán-meccsel, gyertek majd 🙂 

FORZA!!!