Hétköznap párizsi, hétvégén becsinyált # Milan v PSG

Fotó copyright: Somorjai László

Na faszikáim, csakhamar elérkeztek a böjtös napok. Ráfagy a dér a gatyaszáron lehümbörgő, csípősen maró foscsíkra. Egy kicsit darabos, kilátszik belőle némi megemésztetlen paradicsomhéj. Ha valaki emlékszik még a legrégebbi, hagyományőrző , Cagliari-csíkos baromfipárizsira. Egy kilós volt, baszott nagy, ormótlan lófasz. Azt hiszem, 350 forint volt a békebeli ára, de gyorsan rohadt, úgyhogy gyakran le volt árazva. Valami ciánszennyezéssel rózsaszínre mázolták, de ettől még nyilvánvalóan köze sem volt a húshoz. Csirkebél, csirketoll, csirkeszar, na ezek voltak benne főleg. Óriási konkurenciája az alsópolcos kutyakajáknak, gyermekkorom csemegéje. Ha betetted a hűtőbe, gyorsan elkomorult az a disznófaszrózsaszín. Úgyhogy sietni kellett vele, de szerencsére volt a kínálatban Nagyrománia méretűre fújt fujtós kenyérjellegű építési kötőanyag is asszem egy százasért. Az még dagadt is a gyomrodban, mint Csauszeszku álma a Tiszántúlról meg az 5 kilóméteres sávról. A testvértermék pöcskenőcs margarin árára már a fasz se emlékszik, de beindult vele a Dutra.

Most hova írjak itt én szakmai dolgokat, amikor egyrészt baszok rá, másrészt nem is értek hozzá, harmadrészt meg Pista kitalálja, hogy a reneszánsz kecskekúrogató-tikitaka mesterek ellen majd ő lesz a 2009-es Barca, a baltás gyilkosok ellen meg feltesz egy Moszkva téri hentes taktikát. Azt utána azt mondja, hogy hihetetlen, hogy nem lőttünk gólt mostanában. Szegény. Rájár a rúd. Bulucz Bandi minden reggel kurvaanyázza.

Ja, azt nem mondtam, de a Dollár visszajár, a Dollár visszajár, A Dollár szopni jön a San Siróba!!! Csak legyen valami kóbor üregi nyúl, amit be tud védeni.

Reméljük, Zsuzsó megtanulta már, hogyan forogjon a Mir-űrállomás sebességével. A közkedvelt sztárközéppályások, úgy mint Radics Béla és VV Tommyboy nem kapnak helyet a kezdőben. De Turbo majd megírja. Babpép lesz a gyerekeknek, plusz egy igen fiatalnak mondott Kongói Demokratikus Köztársaság is. Tombol, mint az ebola. Radiokarbonos kórmeghatározás alapján idősebb, mint északi szomszédunk. Apropos tótocskák, lesz még exsinteres tirpák hóhér is. Exkutyamenhely sikeredzővel.

Nálunk amúgy javulás várható, mert visszatér Fókusz, Teo és Roosevelt is. Meg Csubakka is.

A tét létező, mert ha elbasszuk, akkor jobbik esetben is szurkolhatunk egy utolsó helynek, hogy februárban ne kelljen Minszkbe menni.

Azt hiszem, ezzel a vállalhatatlan, szeméttelepre való, radioaktív szenny beharanggal meg is ágyaztam egy meglepetésgyőzelemnek, mondjuk egy 3-0-nak, hogy kerek legyen, mint az alábbi hajófenék. Kezdőt nem is írok, mert milyen kezdő az, amelyben nem kap szerepet Radovan Karajdzsics.

Forzázzatok vele!!!