Búcsú a célszerszámtól # Milan v Roma

Apukáim, bezár végre a bolhacirkusz, nem kell majd egy jó darabig ezelőtt a nézhetetlen fos előtt szenvednünk. Persze lesz még egy kupadöntő, amelyen majd minden bizonnyal leszopjuk a Juventust, de az olyan gála-jellegű lesz, már most érzem. Meg persze van még ez a farkasjárás is holnap este, na essünk akkor túl ezen is. Van még hátra egy óra a munkaidőből, bassza meg, akkor tudjuk le a beharangot is, ez ennyit ér. Javaslok mindenkinek egy Ctrl+F4-et. 

Na, akkor, vegyük sorra a dolgokat! Aszonygya, van ugye a 6. helyért folyó harc, meg van a Sassuolo, és még vagyunk mi is. Ha tényleg direktben feküdtünk le a kiesőknek az elmúlt hetekben, akkkor ügyesen csináltuk, viszont még nincs a feladat bevégezve. A Sassuolo a kuzinokat fogadja, ha nem verik őket, akkor nem szabad nyernünk. Tekintettel arra, hogy mi játszunk előbb, szerintem akkor járunk el a legbecsületesebben, ha lehozzuk 1-1-re vagy kikapunk. A Roma egyébként biztos szeretné megelőzni a Napolit, hogy nehogy seliznie kelljen a BL-ért a City-vel vagy a Villareallal, úgyhogy nem fogja szó érni a ház elejét. Na nem mintha kéne nekünk alibi azok után, amik itt voltak…

Nos, búcsút veszünk Krisz papától, és vele a fallikus hasonlatok világától. Utóbbitől nehéz búcsút vennem, mert még csak egy nagyon szerény szeletét fedeztük fel a benne rejlő lehetőségeknek. Nagy kár érte, csak akkor bocsátom meg a Donnak, ha Punetti lesz a következő edzőnk. Persze lehet, hogy jobb is így, kevés vagyok én ehhez, nem úgy, mint Ibsen, ki Hildéjét egy égbemeredő toronnyal elégítette ki, persze csak metafórikusan. (Szegény gyerekekkel persze a sánta vadkacsát olvastatják.) Szóval ez egy érzékeny veszteség, gyerekek, vegyétek tudomásul, jó??!!!

A magunk mögött hagyott szezon szerintem egy nagy rakás szar volt – és ezzel le is tudnám a szezonértékelés rám eső részét. (Egyébként ez a 3. szezonom edit módban, hát nyugodtan megmondhatom, hogy egyik szarabb volt, mint a másik, de szerintem nem én tehetek rulla.) Reménykedjünk benne, hogy ez lesz meg az lesz, csak könyörgöm, valaki nyugdíjazza már a két dédapát!!! Addig reszelhetjük a fingot, amíg a seggünk szét nem reped. Gáll Jani megmutatta tavaly nyáron azoknak, akik hittek még benne, hogy mit ér a kezében a pénz. Úgyhogy gyertek, gatyaárusok, és csináljatok rendet, de kurva gyorsan!!!

Bár alapvetően leszarom, de térjünk rá a meccsre! Összeállítás-taktika, gyerekek, ezek  nagyon fontos dolgok! 4-3-1-2, jóa! Donnarumma véd, bene! (Bár mostanában ő sem tündököl annyira, de lehet, hogy szándékosan. ) Abate a jobb oldalon szánt, De Sciglio a balon, bene! Mexestől már nagyon régen láttunk skorpiórúgást, bene! Romagnoli fix, bene! Mauri tippmix tippeket ad az INC-n, bene! Montolivo láthatatlan módon visszaszerez 2 millió labdát, bene! Bertolacci a dübörgő motorja ennek a csapatnak, bene! Honda nyomatja a szarós galamb tempót, bene! Bacca, csak szigorúan rabcsival, bene! Balotellit remélem végleg megszerezzük, bene! És végül leköszönön Captain Bré, benei omlós nápolyi!!!

Szerintem behúzzuk nagy küzdelmek árán a hetedik helyet, izguljuk együtt végig! Szombat 20:45, fasza 1-1. Forza!!!